de-drie-wijzen-uit-het-oosten.reismee.nl

Welkom op onze Reislog!

Hallo en welkom op onze reislog!

iets meer dan 2 weekjes voor de start van onze rondreis door zuid afrika beginnen we maar eens met ons reisblogje.

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. over 2 weken zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar we ons bevinden en waar we zijn geweest!

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor de mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Anne, Jorieke & Silvia

Paulus

Dat is dan weer mooi om bij te houden. Leuk om te zien wat je meemaakt. En stel dat een wilde je aan gaat vallen dan snel een foto maken zodat we het allemaal wel live kunnen blijven volgen. Rond de carnaval let ik even niet op dus dan ben ik niet iedere keer er netjes op tijd bij.
Uiteraard alle drie heel veel plezier en pas goed op jullie zelf.

Groet,
Paul Davina

Gerard ( paps)

Het aftellen is begonnen. nog 8 dagen en dan zit je om deze tijd in het vliegtuig richting het zonnige zuiden.
We zullen je vol spanning volgen, dus toch slim van Sil om deze reisblog te openen. weet alleen niet hoe het werkt wanneer er geen internetverbinding is. Gezien de aard van het continent, lijkt mij de Tam-Tam een goed alternatief.
Groet Paps

Janique

Hallo alle 3!! wat een avontuur gaan jullie tegemoet!! Ik ben erg benieuwd naar de foto's en verhalen....Ik zal af en toe samen met jullie konijnen achter de pc gaan zitten op te laten zien waar hun baasjes zich bevinden;) heel veel plezier voor jullie alledrie!! goed op elkaar passen en lief zijn!!

dikke knuffels Janique(zusje)

Ralf

Ik ben benieuwd wat jullie allemaal mee maken, dus ik zal proberen dagelijks even te kijken. Heel veel plezier daar. Het is wel het perfecte tijdstip om deze winter in te ruilen voor de zomer van Afrika!!! Geniet ervan

Sabrina (collega Annewil)

Ik zou voor rooksignalen gaan! :-) We'll miss you, ontzettend veel plezier!!!

Greetz! Sabrina

Ada en Jan (vrienden van Annewil)

lieve meiden ,Ik wens jullie een hele fijne vakantie en kom gezond weer thuis,Geniet er van.
Annewil , als je in de grote stad bent en je ziet iets van Mahjong,niet te duur en als het leuk is voor onze verzameling, houden we ons aanbevolen.Wees voorzichtig.

Christian

Hey drie wijzen,

Nog drie nachtjes.
Het komt nu wel heel dichtbij :).
Nu nog even hopen op goed reisweer voor vrijdag.

Ik wens jullie ontzettend veel plezier in Zuid-Afrika.

En Sil, ik ga je echt heel erg missen. Maar vind het heel erg gaaf dat je een maand allemaal coole dingen gaat doen.

groetjes,
Christian

Irma

Dames, het gaat nu echt gebeuren. Na lang plannen/wachten/stressen en wat al niet meer komt de reis steeds dichterbij. Wij, de Bakkertjes, wensen jullie een hele fijne, leuke, gezellige, mooie, bijzondere, geweldige, ervaringrijke, speciale, niet-gevaarlijke Vakantie toe met prachtig weer en bijzondere fotomomenten. Maar denk aan het volgende: let goed op jezelf en vooral op elkaar. doe geen dingen die ik ook niet zou doen....ahum.... en bovenal GENIET !
heel veel plezier en voor vrijdag alvast een goede reis. Ben zeer benieuwd naar de eerste rooksignalen!
Het ga jullie goed!

Irma

Wat ik nog even wou zeggen: SuperStoer wat jullie doen!