de-drie-wijzen-uit-het-oosten.reismee.nl

zee strand en regen

vandaag aangekomen in ons leuke hoteletje in st.lucia aan zee. eindelijk weer in de bewoonde wereld. onderweg hierna toe zijn we nog aangehouden voor te hard rijden. de boete, 240 rand = 24 euro werd gelukkig wel verlaagd. na overleg werd het 180 toen 120 en later 60 rand. naja we hadden alleen nog maar wat muntgeld en meneer de agent nam uiteindelijk maar liever alleen onze 50 rand aan. hij werd geloof ik een beetje gek van ons gelach.

mooi land dat swaziland, een boete van 5 euro voor 30 km te hard rijden.

net hebben we even op het strand gelunched. in de regen..... maar we het was leuk en we waren de attractie van de dag. wel 20 keer zijn we op de foto gezet want de meeste mensen hadden nog niet eerder blanken op het strand gezien.

Chris

Kunnen ze die agenten hier in Nederland niet aannemen? Wel handig zo'n afdingsysteem. :)

tanja

He ladies, de hele family is blij met jullie verhalen! we zijn blij voor jullie dat jullie veel beesten gespot hebben, want dat is toch wel heel erg spannend lijkt mij. Met die agent heb ik nu al medelijden want ik kan me levendig voorstellen hoe dat moet zijn gegaan. We houden ons natuurlijk aanbevolen voor foto's. Ik hoop m.n. voor Anne dat ze schildpadjes uit kan zien komen. Hele dikke knuffel .

Irma

hallo dames, geweldig al jullie reisverhalen! van de dieren en het land, van de slaapplaatsen tot het samen badderen.....reuze gezellig en voorla bijzonder! Ik krijg helaas niet automatisch bericht (heb mijn mail wel opgegeven dikke traan) maar zal zo af en toe op de site kijken om een beetje bij te blijven! Pas op jullie zelf en geniet vooral; van alle moois wat er te zien en te beleven valt en van alle aandacht van die mooie stoere donkere mannen, ha ha.... Doei alle 3, veel plezier nog, dikke X !

Chris (tante)

heerlijk meegenieten zo met jullie!
Mooie foto's. We zijn steeds weer nieuwsgierig naar de volgende serie.
veel plezier!
groetjes, ook van Jaap.

Rashna

Ha Jo, wat leuk om hier jullie verhalen en belevenissen te lezen! Ik ga jullie volgen :). Jullie foto's zijn bijzonder, te weten dat jullie dat allemaal echt hebben gezien! Geniet van al het moois en pas goed op jezelf en elkaar! X

brenda

Hey jootje en de rest. Wat een prachtige foto's! Ben zeer benieuwd naar de volgende.! Geniet van al het moois en voor nu beterschap allemaal.
Groetjes brenda