de-drie-wijzen-uit-het-oosten.reismee.nl

we leven nog hoor!

even een kort berichtje vanuit een internet cafe.

met ons is alles goed hoor. wij hebben het gepresteerd om 2 keer fout te rijden, maar dat lag dit keer niet aan ons maar aan de prachtige uitleg van onze reisgids.

in de drakensbergen hebben we 3 overnachtingen gehad in een eco backpackers lodge. nou ..... echt iets voor ons. helemaal toen we in het eco zwembad sprongen en door hadden dat er vissen in zaten.

maar gelukkig hebben we ons daar wel goed vermaakt. 1 dag gewandeld in de bergen en de andere dag wezen raften, wat onzettend cool was.

zodra we meer tijd hebben zullen we het uitgebreider omschreven maar nu gaan we eerst lekker eten

Sabrina

Have fun! En eet smakelijk :)

Paul

Niet te veel schrijven maar vooral genieten.

Groet Paul

Chris

Ik was er ook eigenlijk wel vanuit gegaan dat jullie nog leefden haha, grappenmakers. Na een kleine radiostilte nu dus weer in de bewoonde wereld bij Durban. En ook nog een nieuwe camera. Kun je in ieder geval straks weer portretfoto's van de haaien maken. Veel plezier meiden!!! :)

Irma

geniet van alle moois in jullie omgeving......

Janique

Nou Anne wil jou konijnen waren bijna wilde konijnen geworden! Uit hun hok gebroken(of kinderen hebben het hokje open gezet) naar flink rennen heb ik ze te pakken gekregen...dus maak je niet druk!

Lekker genieten!!!
dikke kus!

Chris

Waarschijnlijk hebben Robin en Paris tips gekregen van Sam en Knof over hoe ze konden uitbreken. Lekker dan vier van die wilde konijnen. :)